diumenge, 15 de febrer del 2009

L'ordinador amb moneder és ideal pels locals amb ADSL.

L'ordinador amb moneder és un gran aliat pels establiments que disposen d'ADSL i/o Imagenio, ja que a més de donar un servei als vostres clients habituals podreu captar de nous que busquin una connexió d'internet per a les seves necessitats d'internautes.
Internet és cada vegada més necessària per a la nostra vida cotidiana, és per això que al posar un pc-moneder en el seu local li dona la ventatge de tenir ingressos extres, donar un servei als vostres clients per a fer les seves consultes de correu electrònic, contactar amb els seus, buscar informació per la xarxa, etc,... i quantes vegades no us ha passat d'estar en una tertúlia de bar i tenir discrepàncies sobre algun tema i que amb una simple moneda es podia haver solucionat buscant informació per internet.
Una dade més a tenir en compte en aquests dies actuals és que no tothom disposa d'Adsl a casa seva per a realitzar les seves gestions, cosa que genera fer una consumició a l'establiment (generalment) i dipositar la o les monedes necessàries varies vegades per setmana.
No dubti en demanar-nos informació al respecta a: jfpublicitat@telefonica.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada